Federatie Financieel Planners (FFP)

From Planipedia
Jump to: navigation, search

Over FFP

Financieel planners die zijn aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Uitsluitend dan mogen zij het FFP-keurmerk dragen.

De hoge kwaliteitseisen van de FFP hebben betrekking op zowel vakinhoudelijke kennis, als gedrag en aanspreekbaarheid. De vakinhoudelijk kennis wordt door middel van een examen getoetst bij de toelating. Gedurende de certificering wordt de kennis bijgehouden door permanente educatie.

Het gedrag en de aanspreekbaarheid zijn vastgelegd in de Gedragscode van de FFP, die bij de toelating tot het register door elke gecertificeerd financieel planner wordt onderschreven. De Commissie van Toezicht van de FFP ziet toe op de naleving van de Gedragscode en behandelt in dat kader geschillen en klachten.

Een gecertificeerd financieel planner (FFP’er) is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële toekomst. Uw financiële planning is bij elke FFP’er in goede handen. Er zijn ruim 3.000 gecertificeerde financieel planners in Nederland. Doe de [1] check om een FFP’er bij u in de buurt te vinden. Wil je meer weten, bekijk de website their web site

Planit.gif Talen: English